Napa — Tekinolosi ua suia olaga

I le Vanu o Napa, o loʻo i ai se tala e faʻapea o soʻo se tasi e faaipoipo i le Sun Princess o le a seleseleina le fiafia, pe a mafai ona ia tausia ananafi! Na sau se alii talavou i le purinisese ma le "pusa togafiti" na tuua e lona tamamatua. o lo'o tatala le pusa, sa i ai se fagu uaina, na tofo le purinisese i se u, vave lava i le aulelei ma manumalo, ae na fa'amauina e le tama talavou le fagu uaina i le aso na soso'o ai, o le purinisese talavou ma tofo le uaina ananafi, na maua ai i le tofo. , leai se suiga, e pei ua toe foi mai ananafi, taulealea, avea ma se tane a le purinisese.

E tusa ai ma le tala, o se fagu uaina i totonu o se fou (pusa faʻataulāitu), o le ausia o le talavou ma le purinisese o le fiafia. Ma o le vanu moni o Napa e lauiloa foi o le atunuu uaina pito i luga o le lalolagi .O se tasi o le malosi sili o napa o le tuleia lea o tuaoi o tu ma aga masani a le lalolagi tuai ma tekinolosi faʻaonaponei i le gaosiga o le uaina, lea na fesoasoani e faʻaosoina uaina a napa i le pito i luga o le lalolagi. E talitonu tagata i inā e mafai e tekinolosi ona suia olaga.

O le fa'ailoga Napa o lo'o fa'aauauina le agaga o le Vanu o Napa ma fa'amaoni i le suia o le olaga uaina o tagata i tekinolosi fa'aonaponei. "Napa" e ala i le otootoina o le aafiaga muamua o le faasaoina o uaina, tuufaatasia o tekinolosi faaonaponei, le talatuu "pusa togafiti" ---- faasao uaina separator, i le mea moni. Le iloa moni o fagu tatala uaina fou. Ina ia mafai e le au faʻatau ma tagata fiafia ona fiafia i le matagofie o le uaina pito i luga mo se taimi umi, e le toe mo le uaina e vave ma faanoanoa.

212_01
212_03
212_05

E fa'afefea ona e fo'ia le fa'afitauli o le tatalaina ma le fa'asaoina o se fagu uaina?

Mo le uaina ma le tofo faʻapolofesa, e le faigofie ona maua se fagu uaina e sili ona e fiafia i ai.

O le lelei o le uaina, o le tele foi lea o le leaga i se taimi puupuu.

O le lelei o le uaina, o le tele foi lea o le leaga i se taimi puupuu, lea e mafai ona avea ma se faʻanoanoa tele pe a le mafai ona e faʻauma. O le lelei o le uaina, o le sili atu foi lea ona leaga i se taimi puupuu.

Ua leiloa le tofo ma le lalelei o le uaina, o lona uiga e sili atu le leaga!

E mafai ona fesoasoani le matou fa'atau uaina e fo'ia ai fa'afitauli uma .afai e iai sau mea e te iloa, aua le fa'atuai e fa'afeso'ota'i ma i matou.


Taimi meli: Sep-08-2021